Fettfjerning

På cryo helse og velvære tilbyr vi permanent fjerning av fett og cellulitter uten behov for kirurgi. Med den nyeste og mest avanserte teknologien innen effektiv fettfjerning, er våre behandlinger utformet for å gi deg resultater du kan se og føle, samtidig som at du forbedrer din generelle helse og velvære.

Cryo- fettfjerning er en ikke-invasiv prosedyre hvor det benyttes en kontrollert kjøleteknologi for å drepe fettceller permanent. Vi kjører kulden i kombinasjon med strøm stimulering, som vil være med på å forbedre effekten. Behandlingen er helt smertefri og føles som en kjølig massasje. En behandling varer omtrent 60-75 min og behandlingen kan gjentas etter 14 dager.

Vi anbefaler vanligvis en serie på 5-6 behandlinger for å oppnå det optimale målet, men dette kan variere avhengig av individets utgangspunkt. 

Vår erfaring med cryoterapi har vært svært positiv, med mange kunder som opplever betydelig reduksjon i centimeter både umiddelbart og etter behandling. Vi benytter oss av Waves 21 i våre behandlinger. Les mer om Waves 21 her.

Hva kan vi behandle?

Visceralt fett

Tid: 75 min

  • Cryoterapi for  å fjerne visceralt fett/bukfett som er det farlige fettet, som ligger mellom organene dine og kan medføre helseproblemer dersom det ikke blir gjort noe med.

  • Det er en behandling med både strøm og kulde for å oppnå de beste resultatene. 

Mage/bukfett

Tid: 60-75 min

  • Cryoterapi for å fjerne uønsket fett på mageparti.

  • Dette er en behandling med både strøm og kulde for å oppnå de beste resultatene. 

Lår/ridelår

Tid: 90 min

  • Cryoterapi for å redusere uønsket fett på lår og siden av lårene.
  • Dette er en behandling med både strøm og kulde for å oppnå de beste resultatene. 

Fettpukkel

Tid: 30 min

  • Cryoterapi for å redusere uønsket fettansamling rundt nakkepartiet.

  • Dette er en behandling med strøm og kulde for å oppnå de beste resultatene.

Annet lokalt fett

Tid: Varierer

Ta kontakt.

Vi tilbyr ulike betalingsløsninger. Betal med Kort eller velg Klarna – og delbetaling/avbetaling. Spør oss om mulighetene.