Octagon+

Octagon+ er en behandlingsform som er basert på Arndt- Schultz lov om at en svak stimulering med mikrostrøm øker den fysiologiske aktiviteten i kroppen. Dermed er behandlinger med Octagon gjennomført med bruk av mikrostrøm, samt ultralydfrekvens og LED-lys. Det hjelper kroppen ved å påvirke sirkulasjonssystemet og styrker cellenes egen regenererende evne. 

Konseptet skaper en sunn hud, muskler og bindevev samt hjelper med å beholde et vakkert og ungdommelig utseende.

En rekke kliniske studier har vist at behandling med mikrostrøm kan:

  • Øke blodsirkulasjonen i vevet med 500%

  • Stimulere natrium-kalium balansen i cellene

  • Øke produksjonen av ATP med 500%. ATP (adenotriphospate) er cellens største energiprodusent

  • Kollagenproduksjonen øker med 73% 

  • Transporten med frie aminosyrer øker med 30-40%

Hva gjør ultralyd?

Ultralyd er lydbølger med høy frekvens. Disse frekvensene vil forårsake en vibrasjon til vevene i huden, som kalles intercellulær kommunikasjon. lydbølgene vil trenge inn i underhuden og dermed stimulere produksjon av elastin og kollagen. Ultralyd er en fin behandling for å øke cellulær fornyelse, fylle ut og jevne ut fine linjer og rynker. Den er fordelaktig for å stramme løs hud, lindre poser under øynene, forbedre kviser, stramme forstørrede porer, og til og med reparere arrskader. 

Hva gjør LED-lys?

Ledlys er i stand til å produsere kraftige terapeutiske effekter for både ansikt og kropp. Octagon har et ultramoderne utstyr for lys og farge-lys terapi. Lyset som utgis dekker bølgelengder fra 400 nm til ca 780 nm. Det avgir ingen ultrafiolett stråling. Lys stimulerer psyken og det autonome nervesystemet, metabolismen og cellefornyelsen. Samt effektiv innen de kosmetiske behandlingene.

Se våre behandlingstilbud