Oppstramming

På Cryo Helse & Velvære tilbyr vi oppstramming av hud uten behov for kirurgi. Med den nyeste og mest avanserte teknologien innen oppstramming er våre behandlinger utformet for å gi deg resultater du kan føle og se, samtidig som du forbedrer din generelle helse og velvære.

Oppstrammingsbehandling hos Cryo Helse og Velvære kombinerer to effektive teknologier – kulde og mikrostrøm – for å oppnå hudforyngelse uavhengig av kroppens område. Kuldebehandlingen benytter kontrollert kjøleteknologi og i samspill med strømstimulering forbedrer den effekten vesentlig.

Den beroligende effekten av kulde reduserer midlertidig blodstrømmen til området. Dette minsker hevelse og betennelse, og gir umiddelbart en oppstrammende følelse. Samtidig stimulerer langvarig eksponering for moderat kulde produksjonen av kollagen, et essensielt protein for hudens fasthet og elastisitet. Den gradvise effekten av dette resulterer i forbedret hudstruktur over tid.

Mikrostrømbehandlingen er en annen viktig del av vår prosedyre. Den bruker lavnivåstrøm for å øke hudens mottakelighet for aktive virkestoffer, tilpasset individuelle behov. Ved å trenge dypt ned i huden, ca. 3-5 millimeter, åpner mikrostrømmen veien for disse virkestoffene, slik at de effektivt kan virke i dypere lag av huden. Denne behandlingen forbedrer også mikrosirkulasjonen, øker oksygentilførselen og styrker lymfedrenasjen, og dermed letter utskillelsen av avfallsstoffer.

Ved å aktivere fibroblastcellene i huden, oppmuntrer vi produksjonen av kollagen, elastin og hyaluronsyre – viktige byggesteiner for hudens fasthet og spenst. Denne kombinasjonen av kulde- og strømbehandling gir synlige resultater med strammere hudtekstur, samtidig som den er avslappende og behagelig.

Det mest fantastiske med denne behandlingen er dens ikke-invasive natur uten bruk av nåler og fraværet av nedetid. Dette betyr at du kan nyte umiddelbare resultater og gå tilbake til dine daglige aktiviteter uten forsinkelse etter behandlingen.

Våre behandlinger

Oppstramming av valgt område

Tid: 60-90 min

Pris: Kr 2.500,-
Pris lår: Kr 2.900,-

Andre områder

Tid: Varierer

Pris: Få tilbud

Andre områder/deler av kroppen kan også strammes opp kontakt oss for pris og informasjon.

Vi tilbyr ulike betalingsløsninger. Betal med Kort eller velg Klarna – og delbetaling/avbetaling. Spør oss om mulighetene.