FirmFace Lift

Opplev FirmFace den revolusjonerende nye behandlingsmetoden innen ansiktsløfting. Vi er en av de første klinikkene i Norge som har gleden av å kunne tilby en FirmFace ansiktsbehandling. Gjennom trening av ansiktsmuskulatur kan vi gi deg et naturlig og synlig løft, strammere hud, og mindre aldringstegn. Helt uten nåler, toksiner og nedetid!

Fremtiden innen ansiktsløftning uten kirurgi

Med den innovative FirmFace behandlingen, kombineres synkronisert radiofrekvens (RF) og høyintensiv fokuserte elektriske stimuleringer (HIFES) for å gi en effektiv oppstramming av både hud og muskler. RF-energien stimulerer kollagenproduksjonen ved å varme opp hudlagene til mellom 40 – 42 grader, mens HIFES-energien trekker sammen musklene for å løfte og forme ansiktet. Det kan sammenliknes med en form for en ansiktstrening. Behandlingen dekker hele ansiktet i én økt og tilpasses individuelt for best mulig resultat. Ifølge kliniske studier har behandlingen vist seg å gi betydelige forbedringer i huden, inkludert:

 • 37 % reduksjon av rynker i det behandlede området.
 • 30 % økning i muskeltone.
 • 19 % økning i muskeltetthet.
 • 23 % mer løft i ansiktet.
 • 26 % økning i kollagenproduksjonen i huden.
 • Dobling av hudens elastinproduksjon.
Ofte stilte spørsmål

Enten du ønsker å forebygge aldringstegn eller forbedre eksisterende hudtilstand, er FirmFace en ideell løsning for alle som ønsker en naturlig og effektiv ansiktsløftsbehandling. FirmFace passer både for kvinner og menn i alle aldre. Også fint for de som har en travel hverdag.

 • To terapier i en behandling
 • En behandling uten nåler, toksiner eller nedetid
 • Et naturlig ansiktsløft uten kirurgi.
 • Redusere rynker og fine linjer.
 • Økt kollagenproduksjon og elastisitet i huden.
 • Strammere og mer ungdommelig hud.
 • Økt kollagenproduksjon og elastisitet i huden.
 • En individuell tilpasset behandling som dekker hele ansiktet i én økt.
 • Fullt ansikt på 35 minutter!

FirmFace tilbyr en enkel og behagelig prosedyre uten behov for spesielle forberedelser. Før behandlingen vil ansiktet bli grundig renset, og deretter vil du ligge avslappet med applikatorene i 35 minutter. Mens behandlingen pågår, vil du oppleve milde muskelsammentrekninger og en behagelig varme som kan sammenlignes med en massasje med varme steiner.

Etter behandlingen kan du umiddelbart gå tilbake til dine daglige gjøremål, uten behov for nedetid eller restriksjoner. Denne enkle og praktiske prosessen gjør det enkelt å inkorporere firmFace Lift ®️ i din travle timeplan, slik at du kan nyte fordelene med strammere, mer ungdommelig hud uten å forstyrre din daglige rutine.

FirmFace behandlingen er smertefri, men du kan føle varme og muskelsammentrekninger, som en mild ansiktsmassasje. Mange har uttalt at behandlingen er behagelig og avslappende.

Panne, kinn, hake/kjeveparti, nakke. Alle områdene kan behandles på en behandling.

 1. Personer med metall materialer i øvre del av kroppen.
 2. Gravide kvinner
 3. Kreft, strålebehandling eller cellegift.
 4. Personer som bruker hjertefrekvens regulator, hjertepacemaker, ECS.
 5. Alvorlig hypertensjon og alvorlige pasienter med hjerte- og karsykdommer.
 6. Pasienter med nyresvikt.
 7. Pasienter med alvorlig infeksjon
 8. Aktiv akne og herpesutbrudd
 9. Åpne sår i behandlingsområdet.

På Cryo Helse & Velvære integrerer vi østlig filosofi når vi nærmer oss hudhelse. Vi tror på å behandle huden fra innsiden og ut, ved å styrke kroppens indre balanse og næringstilførsel, samtidig som vi følger læren om å ta vare på og styrke huden. Denne helhetlige tilnærmingen bidrar til å optimere hudens naturlige reparasjonsprosesser og forbedre dens generelle helse og utseende.

Våre ansiktsbehandlinger er utviklet med fokus på å fremme hudens naturlige regenereringsevne. Vi benytter oss av ingredienser og teknikker som er nøye utvalgt for å revitalisere huden din. Gjennom lagdelte produkter og avanserte teknologier arbeider vi for å fremme sunn hudforbedring og opprettholde hudens ungdommelige glød over tid.

Vi tar en individuell tilnærming til hver klient, der vi vektlegger forebyggende tiltak . Våre erfarne terapeuter jobber tett med deg for å skreddersy behandlingen etter dine spesifikke behov og ønsker. Ved å fokusere på forebyggende tiltak, streber vi etter å opprettholde hudens helse og vitalitet på lang sikt.

Prosedyretid

35 minutter.

Risikoer og komplikasjoner

Ingen.

Full bedring

Resultatene er synlige umiddelbart etter hver behandling, og de beste resultatene observeres vanligvis rundt 90 dager etter siste økt.

Anestesi

Ingen.

Antall behandlinger

4-5 behandlinger med 5-7 dagers mellomrom.

Resultater

Resultatene er synlige umiddelbart etter hver behandling og de beste resultatene observeres vanligvis rundt 90 dager etter siste økt.

Tilbake til arbeid

Umiddelbart

Varighet av resultater

Vi anbefaler å gjenta behandlingen 1-2 ganger i året for å opprettholde resultatet.

Sensitivperiode

Ingen.

Spør oss om et behandlingstilbud

Vi tilbyr ulike betalingsløsninger. Betal med Kort eller velg Klarna – og delbetaling/avbetaling. Spør oss om mulighetene.