Waves 21

Velkommen til Waves 21, fremtiden innen cryoterapi! Waves 21 er en videreutvikling av en vel anerkjent cryoterapi, som gjør oss i stand til å behandle lokalt og visceralt fett.  Vårt nye apparat tilbyr en kombinasjon av to effektive tilnærminger for et maksimalt resultat. Dette er elektrisk stimulering og kulde.

Metamerisk stimulasjon

Vi bruker to elektroder med frekvenser fra 0-42 Hertz, til å stimulere metamerer (muskelbånd) på ryggen. Det finnes 11 metamerer på ryggen og hvert enkelt av de er en reflekssone som er knyttet til organer i kroppen.

Hovedmål ved metamerisk stimulering

Vi stimulerer metamere gjennom det sympatiske perifere nervesystemet for å gjenopprette og balansere enkelte kroppsaktiviteter som vil føre til forbedring eller eliminering av et gitt helserelatert problem. Vi vil for eksempel stimulere metamere som korresponderer med skjoldbrusk, lever og hjertemetamere for å øke blodsirkulasjon, oksygenering og metabolisme.

Kryolipolyse (kuldebehandling)

Waves 21 behandling innebærer en kuldebehandling kjent som cryoterapi, tilpasset for hele kroppen. Temperaturen ved kuldebehandling varierer fra -15 til + 20 grader. Ved cryoterapi faller hudtemperaturen til 18 grader, og fettcellen under huden faller til 8 grader. Da vil fettcellene gå gjennom apoptose (programmert celledød), som gjør at fettcellene dør. Denne teknologien er perfekt for deg som vil fjerne underhudsfett og visceralt fett! Kuldebehandlingen (Cryo-terapi) foregår ved at kuldesonden beveges manuelt på de steder man ønsker å fjerne fett. Cryo 21 skaper et termisk sjokk ved at temperaturen i fettcellene reduseres. Denne prosessen kalles apoptose som resulterer i en gradvis degenerering og eliminering av døde fettceller. Dette skjer ved at maskinen reduserer temperaturen i området fra 34°C til kun 8°C og dette uten at kunden føler noen form for kulde. Når man tilfører «hvitt fett» kulde, vil dette fremme veksten av blodårer som omdanner det hvite fettet til brunt fett, som er mye lettere for kroppen å forbrenne.

Fiolett og rød LED- Lys

I tillegg til kuldebehandlingen, har sonden vi bruker til å utføre behandlingen med, et fiolett og rødt  LED-lys. Det fiolette LED- lyset er med på å fjerne underhudsfettet og det viscerale fettet, samt at det beroliger nerver og muskler, fjerner cellulitt og hjelper sirkulasjonen i lymfe og venesystemet. Det røde LED lyset er med på å stimulere energien i cellene og stimulerer blodstrømmen til det behandlede området.

Se våre behandlingstilbud